Status
Holiday Tymee With My Sayangg :D !
FairyTale #: Bitch -..-

hello  Sweet Reader (s) welcome! Do respect me as the owner and leave your footstep. i'll follow you back. No right click here. Thanks and enjoy reading :)

Thursday, 7 June 2012

Bitch -..-



Haiii semuaaa :D , entry post kali nie bukan nak mengamok tak tentu pasallahkan , Dear perempuan yg aku takthu dari mane datangnye kau and tak pernah kenal langsongggg dan tak pernah pon berkawan dgn kau , tapi asal kau buat cerite pasal aku hah ? Kau panggil aku ape , jalang eyh ? Btw , what you means babe? actually kau yg jalang sebenarnye lepastuh asal nak cakap aku , Kau pnggil aku jalang sebab ape ? coz aku lepak tgh-2 malam ? sebab tuh , oh okayy nevermind btw aku lepak tgh malam pon ade aku lepakk dgn lelaki , isap rokok sume ? tadeh kann . So yg sebenarnye kau lah yg jalang . Kau ingt eyh aku tak pernah berkawan dgn kaw tau tapi kau boleh pulak nak buad cerite pasal aku tuh kenape ? Mungkin tuh hobi kau kodd en , if tuh hobi kau pon jgn lah nak petik name aku .. If kau rase tak puas hati sgt dgn aku jumpe depan-2 cakap ape yg kau tak puas hati , nie jgn nak sound belakang-2 . Kalau berani lagi touch lah aku sekali nak tgok gak ape yg jadi kat kau , aku tak kesah kau besa mane pon , aku just nak remind jeh kat kau nie besa mane sekali pon kau , please respect orang lain kay . Ingt kau dah besar sume bole goy dgn kau arh ? Aku rase kau silap :)) , tapeh lah aku nak tgok pulakk ary nie kau nak buad ape lagi or senang cite jumpe aku and cakapp kayy , tak minat lah setakat nak buad cerite than sound belakang-2 nie , Bukan aku nak belagak tapi aku nak mempertahankan maruah aku , lagi pon kau tak knal aku and tak penah jadi membe pon . tak kesah lah kann btw wacth your mouth :D , terima kasih atas kerjasama kau

Okaylahh buybuy , malas nak ckap pnjng-2 , :D

ape tunggu lagi? like lahhhhhh

No comments:

Post a Comment